2001 HUMANITARNI KONCERT U SPLITSKOM HNK

svibanj 2001.
Splitska publika je burnim pljeskom ispratila Petra Grašu, Kemala Montena i Olivera Dragojevića na kraju humanitarnog koncerta održanog u splitskom HNK. Bila je to splitska zahvala za više nego lijepu glazbenu večer, no u prvom redu zbog humane geste pjevačkih zvijezda koji su se odazvali pozivu, te pozvali i druge da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija - djeci.
Koncert su, naime, organizirali članovi splitskog Lions kluba a prihod s njega je namijenjen Odjelu intenzivne skrbi dječjeg odjela Kliničke bolnice Split.

(članak Slobodna Dalmacija, 17. svibnja 2001., autor R. Marušić)

maghnkPETAR GRAŠO, OLIVER DRAGOJEVIĆ I KEMAL MONTENO
NA HUMANITARNOM KONCERTU U SPLITSKOM HNK
Grašo i Oliver: predivna glazbena večer Snimio: Jadran BABIĆ

Dobrotvori lionsi

Splitska publika je burnim pljeskom ispratila Petra Grašu, Kemala Montena i Olivera Dragojevića na kraju humanitarnog koncerta održanog u srijedu u splitskom HNK. Bila je to splitska zahvala za više nego lijepu glazbenu večer, no u prvom redu zbog humane geste pjevačkih zvijezda koji su se odazvali pozivu, te pozvali i druge da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija - djeci.
Koncert su, naime, organizirali članovi splitskog Lions kluba a prihod s njega je namijenjen Odjelu intenzivne skrbi dječjeg odjela Kliničke bolnice Split. Treba reći da će Odjelu biti uplaćeno znatno više novca nego što je na samom koncertu zarađeno jer se u akciju uključilo više pojedinaca, među njima i Goran Ivanišević, inače počasni član Lions kluba kao i Petar Grašo.