2016. HUMANITARNI KONCERT ZA KBC SPLIT

 
POZIVAMO POŠTOVANE SUGRAĐANE DA PRISUSTVUJU HUMANITARNOM KONCERTU:
NOTE LJUBAVI ZA OSMIJEH DJECE“ za splitski KBC, Kliniku za dječje bolesti
- pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović
 
Koncert će se održati 10. Travnja u HNK Split.
Karte za koncert već su u prodaji po cijeni od 100 kuna, a mogu se kupiti na blagajni HNK-a.
Sredstva prikupljena ovim humanitarnim koncertom namijenjena su opremanju mikroskopa pomoću kojeg se obavlja analiza kromosoma, periferne krvi i koštane srži u Laboratoriju za humanu genetiku KBC-ove Klinike za dječje bolesti.

Organizator: Lions klub Split, povodom 25 godišnjice djelovanja kluba.

Program humanitarnog koncerta                    

Pokrovitelji: SLOBODNA DALMACIJA, HNK Split

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prihvatila je pokroviteljstvo nad humanitarnim koncertom koji će se u organizaciji Lions kluba "Split" 10. travnja održati u Hrvatskom narodnom kazalištu. Taj događaj bit će "kruna" akcije koju povodom 25 godina postojanja organiziraju članovi kluba.
Projekt je usmjeren na prikupljanje novčanih sredstava za opremanje mikroskopa pomoću kojeg se obavlja analiza kromosoma, periferne krvi i koštane srži u Laboratoriju za humanu genetiku KBC-ove Klinike za dječje bolesti.
Nabavkom dijelova vrijednih oko 115.000 kuna omogućilo bi se brže izdavanje nalaza što je nužno za pravodobnu reakciju u kritičnim situacijama.
Budući da predsjednica Republike zbog svojih ranije ugovorenih obveza neće moći nazočiti koncertu, u Teatru će je predstavljati njezin izaslanik i savjetnik dr. Andro Krstulović Opara.
Karte za koncert već su u prodaji po cijeni od 100 kuna, a mogu se kupiti na blagajni HNK-a.
Medijski pokrovitelj, sukladno odredbama ovog Ugovora prihvaća medijsko pokroviteljstvo humanitarnoga koncerta „NOTE LJUBAVI ZA OSMIJEH DJECE“ u HNK Split, za kupnju potrebne opreme za hematoonkološki odjel Klinike za dječje bolesti KBC-a Split u organizaciji LIONS kluba Split.