2016. PRIKUPLJANJE DONACIJA ZA OPREMANJE MIKROSKOPA ZA KLINIKU ZA DJEČJE BOLESTI KBC-a SPLIT

Dobrotvorna akcija za opremanje mikroskopa u Laboratoriju za humanu genetiku Klinike za dječje bolesti, Zavoda za dječju hemato-onkologiju, imunologiju i medicinsku genetiku, s Laboratorijem za humanu genetiku i genetskim savjetovalištem, KBC Split

Poštovani,
pozivamo Vas na sudjelovanje u humanitarnoj akciji koju organiziramo u obliku koncerta. Koncert će se održati u HNK Split dana 10. travnja 2016. godine u povodu 25 godina osnutka i djelovanja Lions kluba „Split.“ Sva sredstva koja se prikupe ovom humanitarnom akcijom, bilo kupnjom karata ili Vašom donacijom, bit će usmjerena za opremanje mikroskopa pomoću kojega se vrši analiza kromosoma periferne krvi i koštane srži.
Nabavkom preostalih dijelova mikroskopa omogućilo bi se brže izdavanje nalaza što je nužno za brzu reakciju u kritičnim situacijama. Velik dio spomenutih nalaza potreban je za novorođenčad, djecu oboljelu od leukemije, za analizu plodne vode ili pobačaja. Treba napomenuti da je laboratorij koji se nalazi u KBC-u Split jedini takve vrste u ovom dijelu Hrvatske (od Dubrovnika do Rijeke) te je, samim tim, potreba za realizacijom ovog projekta od iznimne važnosti.
Kako bi se navedeni mikroskop opremio, nužno je prikupiti iznos od 15.000,00 €. Stoga Vas, svesrdno, molimo za pomoć pri prikupljanju neophodnih sredstava. Ukoliko se odlučite priključiti našoj dobrotvornoj akciji, svoje donacije možete uplatiti na jedan od ponuđenih Žiro-računa:
Nositelj računa:   Klinički bolnički centar Split, 21 000 Split, Spinčićeva 1
IBAN HR 24 2330003110005764 7
Konto: 07-6560
Opis plaćanja: OPREMA FOTOMIKROSKOPA U LABORATORIJU ZA HUMANU GENETIKU, KLINIKE ZA DJEČJE BOLESTI KBC SPLIT
ili
Nositelj računa: Lions Klub „Split“, 21 000 Split, Bana J.Jelačića 4
                             IBAN HR4423400091110090329
Poziv na broj: HR02 i Vaš OIB
Opis plaćanja: UPLATA DONACIJE ZA PROJEKT „Opremanje mikroskopa“
            Ovim putem unaprijed zahvaljujemo svima koji će se uključiti u ovu dobrotvornu akciju. Također, želimo naglasiti da ćemo, nakon što se prikupe sredstva potrebna za opremanje mikroskopa, izraziti javnu zahvalu svima koji budu sudjelovali u dobrotvornoj akciji te svojim obolom doprinesu ispunjenju ovog plemenitog cilja.
S poštovanjem i srdačno,
Robert Vulić, dr. med., spec. ginekologije i opstetricije
Predsjednik LC Split 2015/2016
Prof. dr. sc. prim. Vida Čulić, dr.med. pedijatar subspecijalist genetičar