Lionsi zone 1 regije jug humanitarnom akcijom proslavili Božić

Humanitarni Božićni bal „Lionsi u Lava“  uz vrijednu donaciju Centru „Juraj Bonači“

Bozic 1

Lajonsi Zone 1 Regije Jug s veseljem su se okupili 14. prosinca 2018. godine na Humanitarnom Božićnom balu „Lionsi u Lava“ u novoj humanitarnoj akciji.


Kao i uvijek do sada, primarno služeći, a onda i družeći se, lajonsi klubova LC Split, LC Marjan, LC Dioklecijan, LC Salona i LC Trogir uz drage lajonse iz drugih klubova te prijatelje i uzvanike, obilježili su kraj 2018. godine vrijednom donacijom. Na balu je organizirana bogata lutrija, a prikupljena sredstva donirana su Centru „Juraj Bonači“ za nabavku terapeutskog stola za štićenike Centra.  To je ustanova za odgoj i obrazovanje koja pruža socijalne usluge djeci s teškoćama u razvoju te odraslim osobama s intelektualnim oštećenjima te provodi djelatnost osnovnoškolskog i srednjoškolskog odgoja, obrazovanja i osposobljavanja djece s teškoćama u razvoju, a skrbi o 450 korisnika.
Od lutrije je prikupljeno 10.300 kn te od Gimnastičkog kluba Osijek Žito još 1.000 kn. Gimnastičarski klub Marjan iz Splita čija je predsjednica Deni Borozan bila inicijator ove akcije, netom su obilježili 20. godina rada kluba prigodnim nastupom „ Gimnastički Božić u Splitu“, a dio prihoda od prodaje karata će također bit uplaćen za ovu akciju.
U ime  Centra „Juraj Bonači“ na donaciji se zahvalila ravnateljica prof. Snježana Čotić, dok je ples otvorio štićenik Centra – Đorđi, koji je uz pratnju grupe POP ART otpjevao pjesmu „Moj lipi anđele“.
Uz vesele note te obilje osmijeha i šale, na najljepši način, pomažući potrebitima, lajonsi lavljeg srca Zone 1 Regije Jug zaokružili su još jednu uspješnu lajons godinu.

Bozic 2

 

Bozic 4

 

Bozic 5

 

Bozic 9

 

bozic0