Otvaranje nove Lions godine LC Split


LC Split u Lions godini 2017/2018 s predsjednikom Nikšom Prezzijem 

lions1718-02  

Prvi ovogodišnji  sastanak LC Split s novim predsjednikom Nikšom Prezzijem po mnogo čemu bio je poseban.  Maknuvši se od stresne gradske vreve,  članovi LC Split okupili su se u relaksirajućem okruženju njegovog mladog maslinika u Škripu na otoku Braču. 

Predsjednik Prezzi predstavio je sadržajan i ambiciozan program rada koji je dočekan  pohvalama prisutnih Lajonsa. Potaknuo je konstruktivnu diskusiju koja je iznjedrila suglasnost oko novih akcija, kao i nastavka tradicionalnih akcija Kluba.  
Uz to je održao kratko predavanje o uzgoju maslina koje je bilo zanimljivo, ne samo članovima koji se maslinarstvom bave bilo profesionalno ili iz hobija, nego i svim ostalima, s obzirom da je maslina nezaobilazan dio našeg dalmatinskog podneblja.  Iz maslinika je „pucao“ predivan pogled na more koji nam je odmorio i oči i dušu.  Nisu ni okusni pupoljci bili zapostavljeni, a ni grlo suho.  Redale su se svima poznate pjesme uz akorde dvije gitare, puno smijeha i ćakule.  
Sastanku se pridružio i Nikša Šimetović, član LC San Marino, osvjedočeni prijatelj našeg Kluba,  s kojim smo organizirali nekoliko uspješnih zajedničkih akcija.  Kombinacijom druženja, prirode,  gastronomije i muzike s dogovorom o daljem uspješnom humanitarnom radu  po kojem je LC Split poznat,  startali smo u novu Lajons godinu.  Ako se po jutru poznaje dan, onda nas čeka godina puna služenja, ali i druženja, čemu se unaprijed radujemo.

 

lions1718-03

 

lions1718-09