​Kao dio akcije "1200 ruku za 1200 poklona" LC Split uručio poklone korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe Split-Zenta
 
IMG 0259 16.prosinca 2016.

  Distriktualna akcija "1200 ruku-1200 poklona" uspješno se provela u Domu za starije i nemoćne osobe Split. Na prijedlog i u organizaciji člana LC Split Siniše Tartaglie, članovi Kluba pripremili su poklone za korisnike Doma na lokaciji Zenta. Ravnatelj Doma Ivica Škaričić je s osobitim zadovoljstvom prihvatio ideju o posjeti i darivanju osoba smještenih u Domu. Druženje je upriličeno 16. prosinca 2016. godine kada su s rukama prepunih kolača, knjiga i CD-ova pristigli članovi Kluba Damir Aviani, Dragan Bolanča, Žarko Bubalo, Gerard Denegri, Ivan Filipović, Nikša Prezzi i Siniša Tartaglia, a uz to je Dragan Bolanča ukratko predstavio Lionse, Lions klub Split i bogati spektar njihovih humanitarnih aktivnosti.

IMG 0254
Koliko god je djeci drago primiti poklone, toliko su im se obradovali i "seniori" Doma na Zenti koji su srdačno dočekali Lionse te uz kolače i ćakulu, uz obostrano zadovoljstvo, proveli ugodno jutro. Ovom gestom članovi LC Split su simbolički pokazali našim starijim sugrađanima da cijene njihovo životno iskustvo i doprinos društvu u kojem zajedno živimo te im zaželili još puno zdravlja u nadolazećoj godini.